//Φτιάξε προτζέκτορα για το Zoom με ένα CD! (κόλπα Μαγκάιβερ)

Φτιάξε προτζέκτορα για το Zoom με ένα CD! (κόλπα Μαγκάιβερ)

Τα σύγχρονα προβλήματα απαιτούν τους σύγχρονους MacGyver. 

Αυτή η λύση απλής τεχνολογίας προέρχεται από μια δημοσίευση στο Facebook ενός δασκάλου στις 3 Σεπτεμβρίου. Η λύση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που κάνουν απομακρυσμένη διδασκαλία χωρίς φανταχτερό εξοπλισμό, για να εμφανίσουν σημειώσεις ή επιγραφές σε χαρτί.

Η Carmen Castrejon από τις ΗΠΑ ήταν απογοητευμένη από την έλλειψη κινητικότητας της φορητής της κάμερας και βρήκε τη λύση της. Η λύση της έγινε viral αφού δημοσιεύτηκε ξανά στη σελίδα HugotMaestra, με 191 χιλιάδες μετοχές. Ας δούμε πώς λειτουργεί.

 

Απλά κολλάτε το μολύβι στο πίσω μέρος της οθόνης και τοποθετείτε το CD στην κορυφή. Το κέρμα είναι εκεί για να κρατήσει χαμηλά το CD και να το σταθεροποιήσει.

“Αυτό λειτουργεί στο πρόγραμμα Zoom. Αντί τα παιδιά να σας κοιτάζουν, όταν τοποθετείτε το CD στο μολύβι, αντικατοπτρίζει τι υπάρχει στο πληκτρολόγιό σας. Μπορείτε να προβάλετε οτιδήποτε στο πληκτρολόγιό σας. Όταν θέλετε να σας κοιτάξουν ξανά, σηκώστε το CD.”

Η Carmen σημειώνει ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και τους μαθητές όταν προσπαθούν να κάνουν τον δάσκαλό τους να ελέγξει την απόδοσή τους στην τάξη. Τι γίνεται με την αναστροφή της οθόνης από την αντανάκλαση, θα μπορούσατε να ρωτήσετε. Λοιπόν, υπάρχουν προγράμματα που χειρίζονται την αναστροφή οθόνης, είτε είναι κάθετη είτε οριζόντια αναστροφή. Εκτός αυτού, το Zoom διαθέτει ήδη αυτό το χαρακτηριστικό ενσωματωμένο.

πηγή: interestingengineering.com

 

Spread the news!