//Νέα μπάντα

Νέα μπάντα

Πέτυχα ένα μικρό-μικρό σχήμα με ωραίες φωνές και κιθάρες σε ένα καφέ μπαρ – αναζητήστε τους σύντομα, πριν γίνουν τρομερές φίρμες!

Η τραγουδίστρια λέγεται Τερέζα Καζιτόρη και είναι είκοσι δύο χρονών, στο Θέατρο Τέχνης, αλλά έχει σούπερ φωνή, από αυτές που τις θυμάσαι πολλές ώρες μετά. Εμφανίστηκε (πρώτη φορά μπροστά σε κοινό!) μαζί με τον Πάρι Σκαρτσολιά και τον Θανάση Καφενταράκη (φωνές, χορδές αμφότεροι) στο «Ρότα», καλλιτεχνικό καφέ μπαρ – την επόμενη βραδιά είχανε τον Άλκη Κωνσταντόπουλο, μετά την αγαπημένη Τάνια Τρύπη για ένα βράδυ (σνιφ, Πέμπτη 3/11 μόνον) με τραγούδια από το θέατρο και σινεμά, μετά την υπέροχη Ελένη Δήμου για κάμποσα Σάββατα…

Κι επειδή όπου να ’ναι ξεμένω από κοσμητικά επίθετα, πάμε στα «παιδιά»: η Τερέζα με την φωνάρα είναι κούκλα, συνεργάζεται καιρό με τον Πάρι, που ναι είναι αυτός που έπαιζε στο ‘Καφέ της Χαράς’ τον γιό του Χάρη Ρόμα αλλά έχει βαρεθεί να το ακούει, κι έχει περάσει καιρός. Και αυτός και ο Θανάσης είναι επίσης στο Τέχνης.

Άκουσα την πρόβα τους, βασικά – για άλλη δουλειά είχα πάει στην «Ρότα». Η οποία «Ρότα» είναι κλασικό, όμορφο στέκι με πολλές εκπλήξεις και πιστό κοινό. Βρίσκεται κάτω από την παλιά «’Αγκυρα», και μου θυμίζει πάντα ντάνες με βιβλία, σκληρά γυαλιστερά εξώφυλλα, τα βιβλία με το περίεργα βελουτέ χαρτί που απλώς έχει παλιώσει πια γι αυτό βελουδίζει… Τέλος πάντων, η Τερέζα τραγουδούσε δοκιμάζοντας τα μικρόφωνα, ο Θανάσης και ο Πάρις επίσης τραγουδούσαν και έπαιζαν, και ήτανε μια στιγμή-λαμπιόνι (που έχει νόημα μόνο αν διαβάζετε κόμιξ), δηλαδή μου φάνηκαν πάααααααρα πολύ καλοί για να είναι τόσο μικροί.

Σίγουρα θα έχουν και επόμενη εμφάνιση κάπου, θα τους βρείτε και μάλιστα σύντομα – πέρα από τις σούπερ φωνές είναι κουκλιά και τα τρία παιδιά, λαμπερά και φρέσκα όπως είμαστε όλοι στα 20+. Η Τερέζα και ο Πάρις ετοιμάζουν τον πρώτο τους δίσκο, με τίτλο «Αστρικά ναυάγια», που ακούγεται πολύ ρομαντικός, και μακάρι να είναι – αν δεν είσαι ρομαντικός στα 20+, δεν είσαι ποτέ…

πηγή: Μανίνα Ζουμπουλάκη – www.athensvoice.gr

Spread the news!